הקצב מדמשק נפל, מעצמות אימפריאליסטיות ומיליציות ריאקציוניות מאיימות על עתיד ההמונים
מורה פלסטיני שורד תחת מלחמת ההשמדה ברצועת עזה
דף הבית
מי אנחנו
על מה אנחנו נאבקים.ות
אפשר שאלה על סוציאליזם?
כנס סוציאליזם
דברו איתנו / הצטרפות
תרומת סולידריות
תשלום דמי חברות
התנועה העולמית ISA
ארכיון כתבות
תקנון התנועה
דברו איתנו
תודה רבה!
ההודעה נשלחה, מצוין, נשתדל ליצור קשר בהקדם.
תמונות מהמתרחש ברצועת עזה
בצל הצנזורה התקשורתית הכבדה, החלטנו לפרסם כתבת וידיאו המסקרת חלק מהתופת ברצועת עזה. השבועיים האחרונים מוכיחים, שעל אחת כמה וכמה בתקופת מלחמה, התחרות ו"השוק החופשי" כשלו, שלושת ערוצי הטלוויזיה הגדולים ובדומה להם גם העיתונים ואתרי האינטרנט הישראלים, משדרים כולם בקול אחד וממלאים את תפקידם כשופר של האליטה הישראלית, הממשלה והצבא
2,283

2,283

במשך שבועיים כמעט ולא נראות תמונות מתוך עזה עצמה. ההרס, החורבן, הפצועים והמוות ברצועה לא תופסים מקום במהדורות החדשות, והפרשנים עוד מגדילים לעשות ומבקרים רשתות זרות אשר כן מראות את תמונת המציאות הקשה של נשים וילדים, של פצועים ומתים. היקף הקורבנות שמלחמת הבחירות גבתה בעזה עומד על למעלה מ־700 הרוגים עד כה, מתוכם כ־220 ילדים. האיסור שהטיל הצבא על כניסת תקשורת לתוך הרצועה, נועד להתיר לו לנהוג ביד חופשית וללא ביקורת ציבורית מתוך ישראל, כפי שהתפתחה בזמן מלחמת לבנון הראשונה לאחר הטבח במחנות הפליטים סברא ושתילא. המטרה של סרטון זה אינה להתעלם מהמציאות קשה בשדרות וישובי הדרום, תוצר המדיניות הביטחונית הכושלת של ממשלת ישראל. המציאות הקשה בישובי הדרום, שסובלים מהזנחה ממשלתית עקבית ומחוסר עניין תקשורתי, מוצגת דווקא עכשיו בתקשורת הישראלית ומודגשת בנימה צבועה על־ידי דוברי הממשלה רק כדי להגדיל את התמיכה הציבורית במלחמה.

הצטרפו למאבק!
מול ממשלת הון גזענית, כיבוש וסכסוך ללא סוף באופק, ומול שיטה קפיטליסטית שמנציחה אוליגרכיה מושחתת, אי־שוויון, אפליה, מלחמות והרס סביבתי — נדרש מאבק לשינוי שורשי. מאבק סוציאליסטי היא תנועה של רעיונות בפעולה, עם ניסיון בשטח ועם שותפים ושותפות בעשרות מדינות. אנחנו מעורבים במחאות ובמאבקים, ומקדמים סולידריות והתארגנות במטרה לסייע להם לנצח, כחלק מהמאבק לשינוי סוציאליסטי. הצטרפו אלינו במאבק לבניית אלטרנטיבה סוציאליסטית!


תנועת מאבק סוציאליסטי
ת.ד. 125, תל אביב–יפו 6100101
[email protected]
054.818.44.61 | 054.818.44.62
מאבק סוציאליסטי היא תנועה סוציאליסטית הנאבקת למען חברה סוציאליסטית ודמוקרטית, המושתתת על צדק חברתי, שלום ושוויון. התנועה שותפה ב־ISA, התאחדות בינלאומית המאגדת תנועות ומפלגות סוציאליסטיות בעשרות ארצות ברחבי העולם.